Apple a pierdut startul in fata Samsung.

Apple se afla cu un mic pas in urma concurentului sau cel mai puternic Samsung. Asiaticii au scos pe piata de mai bine de o luna un produs pentru care producatorul american de IT mai face ultimele verificari.
Apple pregateste noi modele iPhone cu ecrane curbate, de dimensiuni mari, al caror senzor touch poate inregistra diferite niveluri de presiune, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata Apple. Doua modele iPhone planificate pentru a doua jumatate a anului viitor vor avea ecrane de 4,7 inci, respectiv 5,5 inci, si vor fi curbate la margine, a afirmat sursa citata.
Samsung, inspirati de Sony
Ulterior, Apple ar putea implementa senzori care pot face distinctia intre apasari mai puternice pe ecran si atingeri usoare.
Trebuie reamintit ca la mijlocul lunii octombrie, Samsung a lansat in 140 de tari de pe mapamond, primul produs a”cu ecran curbabil” pus la vanzare. Este vorba de un telefon din gama Galaxy. Anuntul a fost facut la acea vreme chiar de D.J. Lee CEO Samsung, Divizia Mobile. Specialistii au spus ca Samsung s-ar fi inspirat de la displayuri curbabile lansate de Sony in 2012.
Prin inovatiile anuntate pentru urmatoarele luni, Apple va intra astfel pe segmentul smartphone-urilor de dimensiuni mari, dominat de Samsung cu Galaxy Note. Compania sud-coreeana a lansat in octombrie, pe piata autohtona, primul smartphone cu ecran curbat, denumit Galaxy Round.
Noile modele iPhone sunt inca in etapa de dezvoltare si nu au fost finalizate, Apple planificand lansarea pentru trimestrul al treilea al anului viitor, a declarat sursa citata. Contactat de Bloomberg, purtatorul de cuvant al Apple Natalie Kerris a refuzat sa comenteze informatiile.
Obama trece peste judecatori
Apple a lansat recent noua …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *