Apple pregateste lansarea noului iPhone pe 12 septembrie.

Apple se pregateste sa lanseze pe 12 septembrie noua versiune a iPhone, care marcheaza o schimbare generala de design a smartphone-ului, cel mai bine vandut produs al companiei americane, au declarat doua surse apropiate situatiei, informeaza Mediafax.Sursele au cerut sa nu fie identificate intrucat nu a fost inca fãcut un anunt oficial.
Noul iPhone va fi mai subtire si va avea un ecran mai mare. Smartphone-ul va functiona mai bine pe retelele rapide pe care le dezvolta unii operatori, precum Verizon Wireless si AT&T in SUA, considera analisti printre care Gene Munster, de la firma Piper Jaffray Cos.
Schimbarea de design va fi prima de la introducerea in 2010 a iPhone 4. Versiunea imbunatatita introdusa anul trecut, 4S, arata la fel ca cea precedenta.
Asteptarea pentru lansarea noului iPhone a cauzat o scadere a vanzarilor pentru actualele modele, iar Apple a ratat estimarile analistilor pentru profit si vanzari in trimestrul al doilea. Vanzarile iPhone au adus 46% din veniturile Apple in acest interval.
Compania americana se lupta cu Samsung, din Coreea de Sud, pentru suprematie pe piata globala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *