Aproximativ o mie de persoane la concertul lui Shaggy de la Mamaia

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Aproximativ o mie de persoane au participat, vineri seara, la concertul cantaretului jamaican Shaggy, sustinut pe plaja din dreptul unui hotel din statiunea Mamaia, printre cei prezenti la spectacol fiind si fostul lider sindical al minerilor, Miron Cosma.

Inainte ca artistul jamaican sa isi faca aparitia, turistii si constantenii veniti la spectacol au avut parte de un recital al lui Alex insotit de dansatorii sai. Apoi luminile s-au stins, oamenii din staff-ul lui Shaggy au urcat pe scena sa isi aranjeze instrumentele si sa pregateasca momentul asteptat de cei prezenti pe plaja, de la tineri de 14 – 15 ani pana la persoane de peste 50 de ani.

In uralele celor prezenti, dupa o prezentare demna de Hollywood, pe scena a urcat Shaggy, care si-a inceput recitalul in forta, reamintind spectatorilor de unul din primele sale hituri – Mr. Bombastic. Cantaretul din Jamaica nu a lasat celor prezenti niciun moment de pauza, iar acestia au dansat zeci de minute pe ritmuri de reggae.

Shaggy a spus oamenilor ca este pentru prima oara cand se afla in Romania, dar ca isi doreste sa mai revina deoarece s-a simtit foarte bine in mijlocul romanilor.

spot_imgspot_img