Arad: Ancheta, dupa ce o eleva care a gasit o lama de ras in cornul de la scoala

0

Autoritatile locale si inspectorii sanitari din Arad vor face o ancheta la firma care distribuie cornuri in scolile din judet dupa ce o?eleva?de clasa a III-a a gasit o lama de ras in cornul pe care il manca, transmite Mediafax.?
Echipa de control va fi formata dintr-un jurist al Consiliului Judetean si reprezentanti ai Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC), ai Inspectoratului Scolar (ISJ) si ai Directiei de Sanatate Publica (DSP), a anuntat purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean (CJ) Arad, Andreea Otoiu.?
Citeste si:?Romania poate ramane fara bani europeni pentru programul “Cornul si laptele”
Deocamdata, juristii Consiliului Judetean Arad au constatat ca pe ambalajele cornurilor distribuite la scoala unde a fost semnalat incidentul apare numele altei firme decat al celei care a castigat licitatia pentru programul “Lapte si corn”.
Licitatia a fost castigata de firma Biscotto Timisoara, iar pe ambalajele cornurilor apare numele firmei producatoare Media Pop Art din Turda (Cluj).
“E posibil sa vorbim de o subcontractare in acest caz, aspect care va fi verificat. Celelalte institutii competente vor verifica lantul de productie si daca a fost respectata legislatia”, a declarat Otoiu.
Reprezentantii celor doua firme nu au putut fi contactati pana in prezent pentru a oferi explicatii in acest caz.
Contractul de furnizare a cornurilor in scolile din judetul Arad este in valoare de aproximativ doua milioane de lei. Firma Biscotto Timisoara a castigat licitatia in toamna anului trecut, iar contractul prevede ca trebuie sa distribuie cornuri pentru 44.000 de copii din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *