ARCA DE LUX A LUI NOE: Cum vor trai milionarii lumii dupa Apocalipsa FOTO

Un milionar american a decis sa-si investeasca banii in construirea de blocuri care sa reziste Apocalipsei. El mizeaza pe teama oamenilor de sfarsit si pe faptul ca se adreseaza celor care au bani si care vor putea sa traiasca in lux chiar si dupa ce lumea, asa cum o stim, nu va mai fi.

Larry Hall, in varsta de 55 de ani, a cumparat un siloz care fusese folosit pentru lansarea de arme nucleare, in Kansas, si a decis sa construiasca apartamente de lux. Construit sa reziste unei bombe atomice, blocul va putea linisti chiar si cea mai paranoica persoana. Peretii vor avea o grosime de 3 metri, iar constructia va ajunge pana la 50 de metri adancime, scrie Daily Mail.
Blocul subteran va fi proiectat sa reziste multor scenarii devastatoare, cum ar fi pandemii, atacuri teroriste, radiatii ucigase sau foamete.

“Oamenii se tem de multe catastrofe. Eu personal ma tem ca exploziile solare vor distruge reteaua electrica, ceea ce va provoca haos”, sustine Hall.
Pana in prezent, Hall, care are in proiect alte trei asemenea blocuri in zone diferite din SUA, a vandut patru apartamente in blocul din Kansas, primind in schimb suma de 7 milioane de dolari. Cei care vor investi in aceste apartamente il vor avea vecin chiar pe antreprenor, pentru ca si acesta si-a achizitionat o locuinta in blocul subteran, care va avea 14 nivele.

Cei interesati pot cumpara un etaj din cele sapte cu scop rezidential, pe care vor plati doua milioane de dolari, sau jumatate de etaj in schimbul unui million de dolari. Pentru moment, apartamentele sunt conectate printr-o scara circulara, insa acestea vor fi inlocuite ulterior cu un lift.
Cum va arata Terra dupa Apocalipsa VIDEO
Hall doreste sa construiasca si o ferma interioara pentru a produce peste si legume care sa hraneasca 70 de persoane pe termen nelimitat. In plus, in bloc vor fi facute stocuri de alimente care sa fie suficiente pentru o perioada de cinci ani. Etajul superior si cladirea exterioara vor fi doar elemente de securitate. Alte etaje vor functiona ca piscina, cinematograf sau biblioteca. De asemenea, vor exista si o scoala si un spital. Energia necesara functionarii va fi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *