Arena Nationala va fi redeschisa. ISU a emis aviz de securitate la incendiu

de Monica Moanea Publicat la: 18.03.2016 17:47 Ultima actualizare: 18.03.2016 17:48

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov a emis vineri autorizatia de securitate la incendiu pentru Arena Nationala, care urmeaza sa fie redeschisa.

Potrivit unui comunicat transmis vineri “Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov a emis astazi autorizatia de securitate la incendiu pentru obiectivul Stadionul Arena Nationala”
“Ca urmare a solicitarii de emitere a autorizatiei de securitate la incendiu si a completarii dosarului aferent de catre Primaria Municipiului Bucuresti, cu agrementul tehnic pentru cele doua tipuri de membrane ale acoperisului, specialistii din cadrul institutiei noastre au analizat documentatia acestui obiectiv, actualizata cu modificarile efectuate in ultimii ani si au concluzionat ca in acest moment se indeplinesc conditiile pentru emiterea autorizatiei de securitate la incendiu” mai informeaza ISU.

Confrom procedurii ISU va inainta Primariei Municipiului Bucuresti o adresa prin care instiinteaza municipalitatea de “emiterea autorizatiei si solicitarea de ridicare a acesteia, insotita de documentatia vizata spre neschimbare”.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti- Ilfov a anuntat, marti, ca va transmite concluziile privind indeplinirea cerintelor de securitate la Arena Nationala dupa ce vor fi analizate completarile aduse la documentatia tehnica existenta si ca Primaria Municipiului Bucuresti, in calitate de beneficiar al investitiei, a depus cererea de obtinere a autorizatiei de securitate la incendiu.
Solicitarea a fost insotita de agrementul tehnic aferent celor doua tipuri de membrane ale acoperisului. “Specialistii din cadrul institutiei noastre vor analiza cu celeritate completarile aduse la documentatia tehnica existenta, urmand a transmite Primariei Municipiului Bucuresti concluziile referitoare la indeplinirea cerintelor de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *