ARESTAREA la care nimeni nu se astepta. Prezentatoarea TV Lavinia Sandru a izbucnit in direct: “Nu mi-e usor!”

de Adriana Stanca Publicat la: 21.03.2015 09:09 Ultima actualizare: 21.03.2015 09:20

In timpul emisiunii pe care o realizeaza la Realitatea TV, Lavinia Sandru a adus in discutie si ancheta DNA care il vizeaza pe sotul ei, fostul ministru al Finantelor Publice, Darius Valcov. “Este sotul meu si tatal fetitei mele, prin urmare nu are cum acest lucru sa nu ma afecteze, dar pentru ca sunt jurnalist, consider ca e normal sa le propun si aceasta tema de discutie invitatilor mei”, a spus ea.

Lavinia Sandru, realizatoarea emisiunii “Deschide lumea”, de la Realitatea TV, a adus joi in discutie un subiect controversat. Aceasta le-a cerut invitatilor din platou sa comenteze pe marginea anchetei DNA ce il vizeaza pe sotul ei, fostul ministru al Finantelor Publice, Darius Valcov.
“Darius Valcov este sotul meu si tatal fetitei mele, prin urmare nu are cum acest lucru sa nu ma afecteze, dar pentru ca sunt jurnalist, consider ca e normal sa le propun si aceasta tema de discutie invitatilor mei”, a spus Lavinia Sandru.

“Eu nu am sa comentez nimic, eu nu am sa zic nimic indiferent ce vor zice ei, nici da, nici ba, pentru ca nu vreau sa influentez cu nimic mersul lucrurilor in justitie. In acelasi timp, daca nu propuneam acest subiect, puteam sa fiu acuzata de faptul ca nu inteleg ce inseamna sa fii cu adevarat jurnalist. Cat am fost om politic, am facut tot de fiecare data, tot ce am crezut ca este important sa fac ca om politic, pentru a face ceva pentru semeni. Si ca junalist consider ca a informa publicul cu lucrurile pe care trebuie sa le cunoasca reprezinta, pana la urma, menirea pentru care am venit aici. Menirea pentru care eu sunt in fata dumneavoastra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *