Argentina va bate Germania in timpul regulamentar de joc doar daca va specula aceasta singura vulnerabilitate a nemtilor. Cum “invinge” Diego Simeone Germania

Publicat la: 12.07.2014 19:58 Ultima actualizare: 12.07.2014 19:58

Diego Simeone crede ca Argentina va reusi sa invinga Germania in finala Campionatului Mondial, care se va disputa duminica pe arena Maracana din Brazilia.

Diego Simeone, unul dintre cei mai selectionati jucatori din istoria nationalei argentiniene, spune ca desi ambele echipe au in momentul de fata sanse egale de victorie, Argentina va reusi sa castige Campionatul Mondial daca profita de singura slabiciune a germanilor.
Fostul jucator este, totodata, de parere ca o victorie impotriva echipei lui Joachim Low va fi greu de obtinut, avand in vedere ca Germania are o echipa bine organizata. “Germania are o echipa foarte solida si bine organizata, dar cred ca exista un lucru ce ar putea fi in favoarea Argentinei si aici vorbesc despre linia lor defensiva inalta. Germania joaca cu o linie inalta si viteza lui Lionel Messi si a lui Gonzalo Higuain ar putea fi cruciala pentru a o strapunge”, a declarat Simeone.

FOTO: Mediafax Foto/Javier Soriano
“Va fi nevoie ca germanii sa fie foarte atenti, in special, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *