Arges: Un preot este acuzat de o tanara de viol

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un preot din comuna argeseana Slobozia este acuzat de o tanara de 20 de ani, care l-a rugat sa o ia cu masina pana intr-o alta localitate unde avea nevoie sa ajunga, ca ar fi violat-o pe un camp.

Tanara a reclamat politistilor din Costesti ca reprezentantul bisericii, care a luat o la ocazie cu masina, a oprit autoturismul pe un camp si a violat-o. Oamenii legii l-au audiat pe preotul in varsta de 30 de ani timp de cateva ore si au decis sa astepte rezultatele expertizei medicale, care vor confirma sau nu agresiunea sexuala.

„Tanara spune ca a fost violata pe un camp din apropierea comunei argesene Rociu, dupa care preotul s-a urcat in masina si a fugit de la locul faptei. Noi am identificat ulterior doua persoane care erau pe camp si care confirma prezenta fetei langa masina preotului. Fata si-a anuntat familia in legatura cu cele intamplate si impreuna cu parintii sai, s-a deplasat la sediul politiei orasului Costesti, unde au reclamat violul. Noi am inceput cercetarile. Deocamdata, la o prima examinare, fata nu prezinta semne de violenta pe corp, dar trebuie asteptat pana luni, cand vom avea rezultatul expertizei medicale care ne va confirma sau nu agresiunea sexuala”, a declarat comisarul sef Ion Iacobescu, seful Politiei orasului Costesti.

Preotul a declarat politistilor ca tanara a fost in masina lui, iar in timpul deplasarii spre Slobozia, aceasta si-a aprins o tigara fara permisiunea lui, moment in care a oprit masina si i-a cerut tinerei sa coboare, dar infirma orice agresiune fizica sau sexuala.

„Tot ceea ce reclama aceasta fata este o inscenare la adresa clientului meu, un preot respectabil. Politistii au inceput cercetarile la fata locului si l-au audiat si pe preot, iar fata a fost examinata pentru a se putea constata eventualele urme de violenta pe corpul acesteia. Asteptam rezultatele, dar eu va spun si repet, este o inscenare, cercetarile vor dovedi cine minte.”, a declarat Radu Nistor, avocatul preotului.

Preotul este cercetat acum in stare de libertate, iar daca rezultatele expertizei medicale vor dovedi, luni, ca tanara a fost victima unui viol, vor dispune retinerea reprezentantului bisericii din comuna Slobozia.

spot_imgspot_img