Arnold, suparat! Bogdan Stelea vrea sa plece de la Urziceni

Arnold, suparat! Bogdan Stelea vrea sa plece de la Urziceni

?Nu va fie frica, apara Stelica?! Un refren care probabil nu se va mai auzi in viitorul apropiat la Urziceni. In pofida spectaculoasei victorii a Unirii cu 3-2 din partida cu Universitatea Cluj – dupa ce ?sepcile rosii? conduceau in minutul 74 cu 2-0 – Bogdan Stelea ia in calcul o despartire de echipa sa, dezamagit de atmosfera ostila a propriilor fani.

Suparat de faptul ca a fost injurat si fluierat de suporterii ialomiteni, fostul portar al nationalei Romaniei intentioneaza sa-si ia ramas bun de la Dan Petrescu si de la Meme Stoica. ?Nu este normal sa fiu injurat la stadion, mi se pare iesit din comun. Spectatorii din Urziceni nu au nici o treaba cu fotbalul. Ma gandesc sa nu mai continui la Urziceni?, a declarat Bogdan Stelea.
Cu toate acestea, fostul goalkeeper al Stelei, al lui Dinamo si al Rapidului este dispus sa mai acorde o ultima sansa galeriei ialomitene. ?Daca si la meciul urmator ma vor trata la fel, voi pleca?, ameninta fotbalistul.

Atmosfera de pe stadionul din Urziceni, in special cea din primele 74 de minute, l-a iritat si pe tehnicianul Unirii. Vadit deranjat, Dan Petrescu a comentat subiectul: ?In fotbal este greu! Şi eu primeam sfaturi din tribuna cand eram condusi, pe cine sa introduc in teren si pe cine sa scot?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *