Asa faci cel mai bun cozonac. Ingredientul secret care il face pufos

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Asa faci cel mai bun cozonac. Ingredientul secret care il face pufos

Nuci crocante, scaldate in rom si prinse in miez pufos de galbenus. Cozonacul umplut este o sarbatoare el insusi!

Ingrediente:Pentru aluat:1 kg faina alba, de calitate500 ml lapteesenta de rom si vanilie200 g unt, plus 30 g pentru uns tavile3 linguri coaja de lamaie si portocala8 galbenusuri, la temperatura camerei2 linguri ulei1 lingurita sare300 g zahar50 g drojdie1 ou mic, amestecat cu 4-5 linguri lapte, pentru unsPentru umplutura:8 albusuri batute spuma300 g zahar250 g miez de nuca copt, macinat3 linguri cacaoesenta de romMod de preparare:Intr-o cana cu lapte cald se desfac 3 linguri din faina. Cand s-a mai racit …

spot_img