ASF a dat in mintea copiilor! Ce surprize pregateste Negritoiu!

Jurnalist cunoscut, noul consilier pe probleme de comunicare al presedintelui ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) va lansa luni o sectiune a site-ului propriu dedicata educatiei financiare pentru copii, www.asfromania.ro/edu, a anuntat, luni, presedintele ASF, Misu Negritoiu.

“Resursele noastre sunt limitate si am intrat in spatiul virtual. O sa vedeti astazi lansam www.asfromania.ro/edu, o sectiune a site-ului nostru dedicata educatiei financiare pentru voi, sa va jucati asa in loc de jocuri cu masini sau altceva sa va jucati, puteti sa faceti si simulari. Este un site foarte frumos, foarte prietenos, foarte colorat. Oricine poate sa intre si o sa vedeti cat este frumos, dar in principal pentru copii. Este foarte adevarat ca aproape nu conteaza ce varsta ai ca sa joci, depinde cand incepi sa te joci pe bursa si cand incepi sa utilizezi aceste instrumente”, a afirmat Misu Negritoiu.
Acesta a spus ca ASF este constient ca dezvoltarea pietei de retail si a pietelor financiare nebancare in Romania se bazeaza pe educatie si astfel a lansat un ambitios program de educatie financiara pentru elevii din clasele 7-8 si de la liceu, din clasa a 12-a.
Misu Negritoiu a declarat ca in societatile dezvoltate educatia financiara se transfera din familie, de la parinti si bunici, dar ca in lipsa unei traditii de economie de piata serviciile financiare trebuie invatate de la capat si fenomenul este invers, cei tineri le spun celor in varsta ce inseamna Bursa de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *