ASTRA-FCSB ONLINE. Ros-albastrii, obligata sa castige dupa victoria CFR-ului la Viitorul

Partida va fi arbitrata de Marius Avram, va fi ajutat de asistentii Mircea Orbulet si Vladimir Urzica. Arbitru de rezerva va fi Marcel Birsan, iar observatori Adrian Vidan si Marin Petrache. Primul meci al zilei de luni, ACS Poli Timisoara – FC Botosani, programat la ora 18.00, in play-out, va fi arbitrat de o brigada formata din Ovidiu Hategan (central), Octavian Sovre, Sebastian Eugen Gheorghe (asistenti) si Florin Mihai Marcu (rezerva). Observatori vor fi Florin Hincu si Dan Potocianu.
ASTRA-FCSB ONLINE. Gigi Multescu, actualul tehnician al Astrei, are 8 ani de cand nu a mai reusit un succes contra Stelei. Asta, in ciuda faptului ca in sezonul 2016-2017, cand o pregatea pe CS U Craiova a jucat de patru ori contra celor de la FCSB, toate intalnirile fiind castigate de ros-albastri. “Mi-au facut miau-miau, hau-hau, dar am mai batut Steaua. Vreau sa castig in fata Stelei, chiar daca e greu, pentru ca au jucatori buni. Budescu e cel mai periculos”, a declarat antrenorul Astrei, inaintea partidei de luni seara. El are in palmares trei victorii contra ros-albastrilor.
ASTRA-FCSB ONLINE. Totusi, nici Nicolae Dica nu a inregistrat pana acum un succes in fata giurgiuvenilor, din postura de antrenor. “Intalnim Astra, o echipa buna, din punctul meu de vedere. Acum, si-au schimbat si antrenorul, iar jucatorii de la Astra au avut alta atitudine la meciul cu CFR Cluj. Erau foarte bine organizati pe faza defensiva si pe timpul lui Edi Iordanescu, stim din campionatul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *