Astra Giurgiu, calificare istorica in primavara Ligii Europa. Campioana a facut egal cu Roma

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

ASTRA-AS ROMA 0-0. Aflata in pragul dezintegrarii, cu o multime de jucatori care vor juca din iarna la alte echipe si un antrenor, de asemenea, pe picior de plecare, Astra Giurgiu a reusit imposibilul. Campioana Romaniei a primit si ajutor din Cehia si a incheiat pe locul secund in grupa E.?
Meciul de pe Arena Nationala, disputat in fata a 7-8.000 de spectatori, s-a incheiat nedecis, 0-0, dar Astra a primit un ajutor nesperat din partea Viktoriei Plzen. Austria Viena, contracandidata Astrei la calificare, conducea in minutul 40 cu 2-0 in Cehia si avea un om in plus pe teren. Ce a urmat depaseste orice inchipuire, cehii marcand de trei ori in inferioritate numerica si terminand victoriosi, scor 3-2.
Clasament:
1.
AS Roma
?
6
3
3
0
16:7
12

2.
Astra Giurgiu
?
6
2
2
2
7:10
8

3.
Plzen
?
6
1
3
2
7:10
6

4.
Austria Viena
?
6
1
2
3
11:14
5

Click aici pentru a vedea Astra – AS Roma sau aici
Luciano Spaletti a venit in Romania cu un lot de 20 de jucatori alcatuit preponderent din fotbalisti folositi mai putin in acest sezon. Este o sansa in plus pentru Astra Giurgiu, care se poate califica din grupa chiar daca nu castiga, in functie de rezultatul meciului de la Plzen, dintre Viktoria si Austria Viena.
Vezi si ASTRA – AS ROMA LIVE VIDEO ONLINE 2016 DOLCE SPORT. LIVE STREAMING EUROPA LEAGUE
„Ne asteapta un meci extrem de dificil. Nu mai trebuie sa caracterizam Roma, stim ce forta are, ce organizare. E o partida in care noi plecam clar cu sansa a doua, dar de asta este frumos fotbalul, pentru …

spot_imgspot_img