Atac al lui Liviu Dragnea la Traian Basescu: Incalca Constitutia militand pentru “partidul poseta al Elenei Udrea”

de Cristian ANDREI Publicat la: 28.04.2014 18:14 Ultima actualizare: 28.04.2014 18:24

PSD il avertizeaza pe presedintele Basescu ca incalca Legea Fundamentala prin implicarea in campania electorala pentru partidul Elenei Udrea. Cu toate acestea, Liviu Dragnea sustine ca nu se va initia un demers de suspendare, dar ca presedintele ar incalca grav Constitutia daca ar continua cu aceste actiuni.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca presedintele Traian Basescu incalca in continuare Constitutia, facand campanie electorala pentru partidul Elenei Udrea si ii cere acestuia sa renunte la aceasta practica, deoarece reprezinta o incalcare grava a Legii Fundamentale. Cu toate acestea, Dragnea a adaugat ca PSD nu vrea sa initieze un nou demers de suspendare.
a”Presedintele Traian Basescu continua sa incalce Constitutia, implicandu-se in mod evident in campania electorala, militand deschis pentru PMP – partidul poseta al doamnei Udrea”, a spus Dragnea, care i-a cerut sefului statului sa renunte la aceste actiuni deoarece reprezinta incalcari grave ale Legii Fundamentale.

Dragnea a adaugat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *