ATAC ARMAT in Germania. Doi oameni au fost impuscati. Politia exclude ipoteza unui ACT TERORIST

UPDATE 20:05 ?Politia germana a exclus ipoteza unui act terorist in cazul atacurilor armate soldate cu doi morti, in urma carora a fost arestat un adolescent de 18 ani.?”Ipoteza unui act terorist este exclusa. Cel mai probabil a fost vorba de o disputa familiala”, a declarat un purtator de cuvant al Politiei. Un adolescent in varsta de 18 ani a fost arestat in urma atacurilor, informeaza?DPA, preluat de Mediafax.
Adolescentul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a impuscat o femeie, vineri dimineata, de la bordul autoturismului sau, marca Mercedes, in localitatea Tiefenthal, situata in apropierea oraselului Ansbach. Femeia a murit la fata locului, iar tanarul a fugit cu masina, impuscand apoi un barbat care se deplasa pe o bicicleta?la Rammersdorf.
****
Mai multe persoane au fost ucise intr-un?atac?armat, vineri, in apropiere de orasul Ansbach (sud), anunta politia germana, conform Mediafax.
Presa locala scrie ca un barbat inarmat a ucis mai multe persoane la Anbach, in nordul Bavariei. Postul local Radio 8 a scris intr-un mesaj pe pagina de Facebook ca o persoana neidentificata a impuscat, de la bordul unei masini, o femeie in varsta, potrivit portalului TheLocal.de,.
Politia cauta un automobil marca Mercedes, argintiu, decapotabil, cu numarul de inmatriculare AN-W-129, scrie portalul.
Politistii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *