ATAC ARMAT la Kiev. Trei persoane au fost ranite

Membri ai gruparii paramilitare s-au retras, impreuna cu autorul atacului armat, intr-un hotel situat in apropiere. Fortele de ordine au inconjurat hotelul, iar atacatorul s-a predat dupa aproximativ o ora si a fost plasat intr-o celula de izolare a serviciilor speciale (SBU).
“Hotelul este inconjurat de unitatile Ministerului de Interne. Nu prevedem vreun asalt. Reprezentantii Pravii Sektor trebuie sa iasa din cladire in aceasta dimineata, fara arme”, a anuntat Arsen Avakov pe pagina sa de Facebook.
Evenimentele au avut loc in fata restaurantului Mafia, situat la o suta de metri de Piata Independentei, epicentul miscarii de contestare. “Potrivit relatarilor unor martori, focul a fost deschis de un anume Orest din cadrul Pravii Sektor. Trei persoane sunt ranite, dintre care doua grav”, a precizat ministrul ucrainean.
“Doi combatanti ai fortei de autoaparare din Maidan si vicepresedintele administratiei orasului Kiev, Bogdan Dubas, se afla printre raniti”, a adaugat Avakov. El a precizat ulterior ca atacatorul, un barbat de 33 de ani, era beat in momentul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *