Atac asupra sediului Ministerului de Externe de la Tripoli UPDATE

UPDATE: Cel putin trei persoane au fost ucise si alte zece au fost ranite marti, intr-un atac comis impotriva Ministerului Afacerilor Externe de la Tripoli si calificat drept “terorist” de autoritatile libiene, potrivit unui nou bilant al Ministerului Sanatatii al acestei tari, informeaza AFP si dpa.
Focuri de arma si mai multe explozii au fost auzite marti dimineata in cladirea Ministerului Afacerilor Externe din Tripoli, capitala libiana, potrivit unor martori si mass-media, printre care postul de televiziune oficial al Guvernului de Uniune Nationala (GNA), scrie agerpres.ro.
Potrivit postului TV, care citeaza surse de informatie anonime din cadrul ministerelor de Externe si de Interne libiene, atacul a fost intreprins de mai multi “atacatori teroristi”.
Citeste si?Evadare spectaculoasa, din inchisoare. 400 de detinuti au scapat, dupa o bataie cu fortele de ordine
Potrivit Reuters, teroristi kamikaze au deschis focul in cladirea Ministerului de Externe din Tripoli, inainte de a se arunca in aer in interiorul cladirii. Dimpotriva, potrivit unei surse a AFP, “o masina-capcana” a explodat initial in fata cladirii, determinand fortele de securitate sa ajunga in graba la fata locului, dupa care lupte au izbucnit in interiorul cladirii, unde se aflau “trei sau patru atacatori”. O a doua explozie, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *