ATAC cu drujba in Elvetia. Cel putin cinci persoane au fost ranite. Doua dintre ele sunt in stare grava GALERIE FOTO

Cinci persoane au fost ranite, dintre care doua grav, intr-un atac comis de catre un barbat neidentificat, in localitatea Schaffhausen, in nordul Elvetiei, a anuntat luni politia, citata de BBC News.Parti ale localitatii, care se afla la frontiera cu Germania, au fost “izolate” de catre autoritatile elvetiene dupa acest atac.
Politia a informat ca este in cautarea agresorului. Detectictivii au incercuit centrul orasului Schaffhausen aflat la granita cu Germania, potrivit sky.com.

Martorii oculari au relatat presei ca agresorul era inarmat cu o drujba, insa politia nu a confirmat deocamdata aceasta informatie.
Cindy Beer, o purtatoare de cuvant a politiei a declarat postului de televiziune SRF ca politi a fost solicitata prin telefon luni, la ora locala 10:39. De asemenea, autoritatile au declarat publicatiei 20 Minuten ca serviciul a mobilizat doua elicoptere pentru a transporta ranitii la spitale.
Schaffhausen este capitala cantonului elvetian cu acelasi nume. In orasul istoric, locuiesc aproximativ 36.000 de oameni.

Nu se cunosc inca mobilul atacului si nici …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *