Atac terorist in Siria. Sunt peste 700 de ostatici, inclusiv europeni

Teroristii au atacat o tabara de refugiati din zona controlata de fortele coalitiei americane, a mai precizat aceeasi sursa.
“Profitand de impunitatea lor, militantii Statuluji Islamic au atacat tabara de refugiati situata in apropierea localitatii al al-Bahra, pe 13 octombrie, au luat ostatici si au transportat aproximativ 130 de familii arabe in orasul Hajin, aflat sub controlul jihadistilor “, a mai precizat aceeasi sursa, care a precizat ca, intre ostatici se afla mai multi cetateni din Vestul Europei.
Militantii cer ca Fortele Democrate siriene aflate de partea coalitiei conduse de SUA sa elibereze teroristii SI capturati, precum si mai multe teritorii aflate pe malul estic al Eufratului. Statul Islamic a amenintat ca va executa ostateci in fiecare zi pana cand cererile lor vor fi indeplinite, a precizat aceeasi sursa.
Citeste si Fortele kurde au arestat peste 900 de jihadisti strainiStatul Islamic a atacat o tabara de refugiati, in timp ce fortele democrate siriene au incercat sa lanseze o ofensiva cu sprijinul coalitiei conduse de SUA. Sursa a constatat ca esecul fortelor democratice siriene a fost provocat de multiplele greseli facute de armata SUA care coordoneaza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *