Atentatele teroriste din 11 Septembrie: Misteriosul avion care a survolat Casa Alba in timpul atacurilor. Unde era Presedintele FOTO

Planul pregatit in caz de urgenta majora pentru apararea presedintelui american, pe atunci, George W. Bush W. a fost pus in functiune imediat dupa primele atacuri islamiste cu avioane de linie deturnate si proiectate in unele dintre cele mai mari simboluri ale Americii, cum au fost Turnurile de la World Trade Center si un avion care s-a proiectat in cladirea Pentagonului, iar altul a aterizat pe un camp.?
In toate acestea insa, o stire de presa a “disparut” in scurt timp din titlurile consacrate informatiilor despre tragicele evenimente.

Este vorba despre al 5-lea avion – o aeronava mare, secreta pana atunci, care a fost imortalizata survoland Casa Alba – resedinta Presedintelui Statelor Unite.? Reporterul de la CNN, John King, a comentat atunci ca “de obicei, nu se vad avioane zburand deasupra perimetrului Casei Albe”, pentru ca? acesta este un spatiu aerian restrictiv”.a
Citeste si SUA comemoreaza atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 VIDEO
Imaginile avionului care a survolat Casa Alba indica mai degraba ca ar fi fost vorba nu despre avionul presedential, ci mai degraba despre un avion al US Air Force (fortele aeriene ale SUA). Avionul care a zburat peste Casa Alba semana foarte mult cu cel al aeronavei prezidentiale – Boeingul E-4B, de 223 de milioane de dolari folosit de catre presedintele american.
Inregistrari video dupa imaginile originale au fost descarcate pe YouTube abia in 2007.
In momentul atacurilor, presedintele de atunci,m George W.Bush se afla la o scoala elementara din Sarasota, din Florida.
O serie de note ale secretarului de presa de atunci, Ari Fleischer, despre tragicele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *