ATENTIE SI PRUDENTA! Si Mercur intra retrograd! Cum sa te DESCURCI timp de 3 saptamani IN FUNCTIE DE ZODIE cu Mercur retrograd

Mercur retrograd iulie 2018. Mercur, planeta comunicarii, gandurilor si calatoriilor scurte, intra retrograd in Leu a doua oara pe 2018 incepand de joi 26 iulie pana pe 19 august. Iata ca Mercur se alatura spectacolului astral cu 5 astre in miscare retrograda acum – Marte, Saturn, Neptun, Pluto si Chiron – dar si cu atmosfera specifica celor 3 eclipse dramatice ale acestei veri.
Toate aceste miscari si combinatii planetare ne dau multa treaba in aceasta vara pentru a ne intoarce la aspecte din trecut si a le revizui si reface ca sa fie bine de data aceasta.

Este relatia actuala / jobul actual / stilul de viata actual cu adevarat ce vrei ? Poate vei simti lucrurile diferit sub acest tranzit sau poate vei vedea cum visele iau o cu totul alta intorsatura neasteptata de directie.

Mercur retrograd de acum poate fi suparator din pricina schimbarilor neasteptate ce te pot face nervos si furios.
Poate creste riscul certurilor, conflictelor si problemelor in calatorii. Foloseste-ti bunul simt, prudenta si rabdarea ca sa eviti actiuni impulsive, exagerari si riscuri asumate. Fii pregatit pentru neprevazut ramanand deschis la minte si flexibil. Fii dispus sa iti ajustezi planurile drept raspuns la circumstantele care se schimba. Cand Mercur revine in miscare directa, el va avea o influenta calma ce va restabili armonia in viata si relatii.

Mercur retrograd aduce erori in comunicare si caderi in tehnologie, anxietate nervoasa, intarzieri in calatorii sau obiecte pierdute.

Ai grija la cuvintele tale, nu reactiona impulsiv, nu te certa chiar daca esti provocat. Ia-ti pauza sau zile libere daca te simti coplesit de un ritm haotic. Verifica de doua ori emailurile sau postarile in social media inainte de a le trimite.

Evita sa semnezi contracte urmare a unor negocieri de afaceri. Unele detalii importante nu vor fi inca disponibile si nu toti partenerii sunt sinceri si de incredere.

Daca pleci in calatorii, verifica-ti masina inainte de drum.
Apropos de calatorii, te poti astepta ca trecutul sa revina in viata ta, fie ca apar oameni din trecut fie ca esti purtat de Univers in portiuni din trecut pentru a repara ce a ramas in neregula candva pentru tine.
Ti se permite sa calatoresti inapoi in timp, sa salvezi ce se merita a fi salvat – poate insasi fiinta sau portiuni din sufletul tau ce ?au ramas captive in situatii dramatice chiar din copilarie – si sa mergi mai departe intreg si vindecat spre un cu totul alt viitor.
Multitudinea de astre retrograde si de eclipse comprimate in aceeasi perioada creaza o energie de vacuum acum, ceva ce natura detesta. Natura intotdeauna se grabeste sa umple orice gol insa acum ai sansa rara de a merge si a revizui ceva, de a face ce trebuie facut acum, de a rosti ceea ce trebuie rostit. Este vara, suntem in zodia Leului iar energia Soarelui in Leu ne da putere si valoare de Leu. Nu te teme !

Mercur retrograd iulie 2018. Rezolva orice a ramas sa iti ingreuneze inima.
Lucrurile in Univers au capatat o asemenea viteza acum incat nu mai putem face nimic decat sa stam deoparte si sa ne bucuram de spectacol. Dupa ce cade cortina, vom avea destul timp sa analizam si revizuim situatiile.

La ce sa te astepti in functie de zodie sub Mercur retrograd in Leu?

Mercur retrograd iulie 2018. BERBEC
Draga Berbec, trei cuvinte se aplica aici: iubiri vechi revin! Mercur retrograd atinge zona vietii tale amoroase asa ca fii pregatit pentru un contact cu trecutul tau amoros sau pentru o a doua sansa la iubirea care nu a reusit sa infloreasca candva. Este timpul si sa iti regandesti atitudinea din jurul aspectelor inimii si despre a-ti asuma riscuri in general. Ce trebuie sa faci ca sa gasesti mai multa fericire in viata? Ce te tine in loc de la a gasi iubire sau de la a te exprima creativ? Este un bun moment sa revezi un vechi hobby sau …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *