Atentie, soferi! Apare Big Brother-ul soselelor. Nimeni NU mai scapa

Big Brother pentru soferi

Atentie, soferi! Se pregateste unificare mai multor baze de date: sistemul de rovignete, ce masini sunt inmatriculate si care au RCA, plus monitorizarea camerelor de supraveghere din marile orase. O corelare intre cele trei ar crea practic un ecran urias, potrivit Economica.net.

De circa doua saptamani grupuri ample de lucru discuta modificarea legii asigurarilor (proiectul ar trebui sa fie gata la sfarsitul lui martie) si al Normei 23, celebra Norma RCA (care trebuie sa prinda forma pana pe 25 februarie).
Din primele trei intalniri ale grupurilor de lucru, care cuprind reprezentanti ai ASF, Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare din Romania (UNSAR), UNSICAR (organizatia brokerilor din asigurari), Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), reprezentantii camerelor reunite de buget, finante, banci din parlament si ai Ministerului Transporturilor, au rezultat intre 46 si 80 de propuneri/principii care ar trebui sa fie incluse in noua legislatie.
La intalnirea de saptamana viitoare, ASF ar trebui sa vina cu o propunere concreta pe modificarile care vor fi aduse Normei 23 pornind de la propunerile lansate de institutiile prezente la grupul de lucru.
Ultimele discutii s-au oprit la ideea unificarii mai multor baze de date: ce masini au vignete, care sunt inmatriculate si care au RCA, plus monitorizarea camerelor de supraveghere din marile orase.
O corelare intre cele trei ar crea practic un ecran urias pe care se pot vedea cate masini circula, cate sunt inmatriculate si cate au RCA. Cu mai multe polite RCA, pretul nu va mai creste vertiginos, crede ASF.

Citeste totul despre: ASF, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *