Atentionare de calatorie MAE: Inrautatire a vremii in Grecia, cu ploi si furtuni puternice

Conform MAE, sunt prognozate ploi si furtuni puternice la nivel local, insotite de caderi de grindina, vant puternic,?in special pentru urmatoarele regiuni: Epir, vestul si zona centrala a Macedoniei, Thesalia in partea de nord si de vest, vestul Greciei continentale, Grecia centrala, Peloponez.
Detalii despre evolutia vremii se pot obtine accesand portalurile?http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/GR-Grecia.html?si?http://www.hnms.gr/emy/en/index_html.
Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numerele de telefon ale Ambasadei Romaniei la Atena: +302106728879, +302106728875 si cel al Consulatului General al Romaniei in Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCR) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta.?
De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie cu caracter de urgenta, au la dispozitie si telefonul de permanenta al Ambasadei Romaniei in Republica Elena: +306978996222 si cel al Consulatului General al Romaniei in Salonic: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *