Audierea prefectului si a ministrului de Interne in Comisia de aparare din Senat a fost anulata la solicitarea lui Serban Nicolae

UPDATE: Membrii Comisiei de aparare din Senat au eliminat, marti, de pe ordinea de zi punctul referitor la audirea prefectului Capitalei Speranta Cliseru si a ministrului de Interne, Carmen Dan. Solicitarea a venit din partea senatorului PSD Serban Nicolae. Propunerea senatorului PSD a fost adoptata cu sapte voturi si patru voturi impotriva, a anuntat Mediafax.
O noua propunere a lui Vela ca audierile sa fie reprogramate saptamana viitoare a primit sustinerea a doar patru senatori, scrie news.ro.
Membrii Comisiei i-au invitat la audieri pe Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, la ora 13.00, pe Laurentiu Cazan, seful dispozitivului care a coordonat activitatea jandarmilor la mitingul din 10 august, la ora 13.45, si pe ministrul Carmen Dan, de la ora 14,30, pentru a oferi detalii legate de cauzele violentelor care au avut loc in Piata Victoriei.
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat luni ca va fi prezenta marti, la lucrarile Comisiei de aparare din Senat, pentru a oferi clarificari despre protestul din 10 august.
“Voi clarifica tot ceea ce este de clarificat intr-un cadru institutional, asa cum este normal. Si un astfel de cadru poate fi maine (n.r. – marti), la Comisia de aparare din Senat, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *