Aura Vasile a demisionat din PSD si s-a inscris in UNPR. Vanghelie, pentru Gandul: a”Sunt stresat”

Aura Vasile a demisionat din PSD si s-a inscris in UNPR. Vanghelie, pentru Gandul: a”Sunt stresat”

Surpriza de proportii la PSD Bucuresti. Mana dreapta a lui Marian Vanghelie, deputatul Aura Vasile a demisionat din PSD si s-a incris in UNPR-ul lui Gabriel Oprea. Oficializarea “transferului” a avut loc astazi, cand la la Biroul permanent al Camerei Deputatilor a ajuns cererea deputatului de a activa in cadrul grupului progresist. “Am hotarat sa vin alaturi de fostii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de altii, ca au valori si principii solide. Sunt un om de stanga si impartasesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezinta astazi stanga romaneasca. Dupa cum spun si colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff si raman mai departe asa cum ma stiti, razboinica si dedicata cauzei in care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari si pe tineri, pe toti cei care au de suferit in aceste vremuri grele”, sustine Aura Vasile, potrivit unui comunicat al UNPR.
Vanghelie: “Eu nu plec din PSD”
Fostul presedinte al organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, pentru gandul, ca nu intentioneaza sa plece din PSD si ca nu stia de demisia omului sau de incredere deputatul Aura Vasile.
“Sa fie clar, eu nu plec din PSD. Pai ce castig eu ca sa plece Aura Vasile la UNPR, era un om de baza al organizatiei PSD Bucuresti. Nu castig nimic. Incerc acum sa vorbesc cu ea”, a afirmat primarul Sectorului 5.
Acesta a adaugat ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *