spot_img

Autoritatile catalane au fost informate de pericolul comiterii unui atac terorist pe La Rambla, in Barcelona, inca din luna mai

Date:

Potrivit unui raport aparut in El Periódico, serviciile de informatii americane au transmis un avertisment si despre posibilitatea ca un atac terosit sa aiba loc pe bulevardul La Rambla din Barcelona.
Informarile CIA au fost trimise si catre Politia spaniola, catre Centrul de Informatii Antiteroriste si Crima Organizata (CITCO), dar si catre Centrul National de Informatii (CNI). Potrivit raportului, informatiile au ajuns la autoritatile spaniole cu luni bune inainte de producerea atacurilor din Barcelona.
“In urma cu doua luni, CIA a avertizat Politia spaniola ca Barcelona, in mod particular Bulevardul La Rambla, ar putea fi scena unui atac terorist”, se arata in raportul publicat de El Periódico.
Cel putin 15 persoane au fost ucise, iar alte 130 au fost ranite in urma atacurilor cu vehicul comise in orasele Barcelona si Cambrils. Reteaua terorista sunnita Stat Islamic a revendicat ambele atentate comise pe 17 si 18 …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related