Azi a inceput BIFE-SIM 2016 – evenimentul- etalon al industriei mobilei!

Organizat de Romexpo, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei BIFE-SIM, cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii din Romania, si-a deschis astazi portile, la Romexpo.
Beneficiind de sapte saloane ocupate si 30.000 de metri patrati suprafata expozitionala ocupata, BIFE-SIM este platforma de lansare a noutatilor a peste 300 de companii romanesti si internationale, care vor expune diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual.
Divizat in sectoare tematice, targul reuneste oferta Saloanelor de Mobilier Clasic, Modern, Decoratiuni, unde vizitatorii au parte de sfaturi si idei pentru transformarea casei in caminul ideal, in concordanta cu personalitatea si preferintele fiecaruia, si pe cea a Salonului de Bucatarii, care completeaza conceptul de amenajare si design interior. De asemenea, Pavilionul A al BIFE-SIM 2016 vine sa intregeasca tabloul industriei mobilei, prezentand o oferta bogata de echipamente si utilaje pentru industria lemnului, destinata eficientizarii fluxului de productie si implementarii de noi tehnologii.? In paralel cu BIFE-SIM, se va desfasura Antique Market, locul de intalnire al artistilor, iubitorilor si colectionarilor de arta, unde vor fi? expuse evaluarii si achizitiei, piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele.?
?a”Ne bucura participarea internationala numeroasa la editia din acest an, gradul de internationalizare fiind de 13%, ceea ce demonstreaza ca piata romaneasca de mobila este in continuare atractiva si atat din punct de vedere al exporturilor, cat si al interesului crescut pentru importuri. Companii expozante din tari precum Polonia, Turcia, Bulgaria, Italia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, Germania si Serbia contribuie la crearea unei imagini de ansamblu asupra industriei de mobila in randul vizitatorilor specialisti si nonspecialisti. Totodata, participarea internationala arata ca eforturile firmelor romanesti din ultimii ani de a se pozitiona corect pe piata externa si eforturile noastre, ca organizatori, de a pregati un eveniment comparabil cu cele din afara granitelor, au dat rezultate. Ne dorim sa contribuim la construirea de parteneriate trainice intre expozantii romani si cei straini, iar BIFE-SIM 2016 sa reprezinte punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes.a” a afirmat domnul Mihai Costris, Director General Romexpo.
BIFE-SIM 2016 este si locul de desfasurare a multor evenimente …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *