Baby Boom Show da startul toamnei la Romexpo, 31 august – 3 septembrie, Pavilionul Central

#BabyBoomStie – aceasta a fost deviza de comunicare a editiei de toamna. Super discount-uri oferite doar pe durata Baby Boom, cursuri gratuite, ateliere de creatie pentru copii, lansari in premiera, cel mai vesel studio foto – sunt doar o mica parte din coordonatele acestei editii.

241 brand-uri prezente cu o luna inainte de deschiderea oficiala
Iar numaratoarea continua. La linia de start, Baby Boom Show estimeaza 148 de companii expozante pe o suprafata de 4500 mp in cadrul Pavilionului Central ROMEXPO.

20 de ore de cursuri gratuite pentru parinti.
Curs de Prim Ajutor, Scoala Viitoarelor Mamici, Curs de Diversificare si Nutritie pentru Bebelusi, Curs de Alaptare, Siguranta Copilului in Autovehicul, Curs Somnul Bebelusului, Conferinta – Medicina pe limba ta! – insumeaza peste 20 de ore de informatii oferite gratuit, de catre specialistii in domeniu, tinerilor parinti. Cu o luna inainte de inceperea Baby Boom Show, locurile sunt ocupate in proportie de 90%.

Un studio foto ce ofera gratuit fotografii realizate de profesionisti
Timp de patru zile amenajam la Baby Boom Show cel mai vesel studio foto, unde intreaga familie poate fi vedeta unei super sedinte foto realizate de fotografi profesionisti.

30 de ore dedicate atelierelor de creatie si momentelor artistice
Pictura pe tricouri, modelaj, ateliere de puzzle sau de limba germana, spectacole de balet, cele mai mari spatii de joaca, tunsori/coafuri gratuite si pictura pe unghii pentru micile domnisoare – sunt distractiile care ii asteapta, ora de ora, pe cei mai mici dintre vizitatorii Baby Boom Show, pe tot parcursul evenimentului.

2 lansari in premiera
Prima tricicleta pliabila dar si noua colectie de carucioare Dylan”s Candy Bar de la Erfi Kids se lanseaza in premiera la Baby Boom Show.
Vineri, 1 septembrie, intre orele 14.00 – 15.00 – parintii au ocazia sa vada si sa testeze cele mai vesele si colorate carucioare, iar Sambata, 2 septembrie, intre orele 14.00 – 15.00 va fi prezentata oficial prima tricicleta pliabila.

Sute de discount-uri si noutati prezentate la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *