BACALAUREAT 2012. Ministrul Educatiei: Examenul de bacalaureat trebuie modificat.

BACALAUREAT 2012. Rezultatatul inregistrat la sesiunea speciala de bacalaureat arata, o data in plus, ca examenul nu este pliat pe filierele absolventilor de liceu, motiv pentru care se impune o modificare a tipului de Bacalaureat, a declarat, sambata, ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop.”Daca nu se va intampla acest lucru, vom asista la inca trei-patru generatii de copii care vor avea astfel de rezultate. Subiectele pentru examenul de bacalaureat erau finalizate cand am preluat eu mandatul. Dureaza cam sase luni elaborarea acestor subiecte”, a declarat Pop la Realitatea TV.

Promovabilitate la sesiunea speciala de bacalaureat, organizata pentru absolventii de liceu participanti la loturile nationale largite care se pregatesc pentru Olimpiadele si Concursurile Internationale, dupa solutionarea contestatiilor, este de 35%, au declarat pentru NewsIn, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Bacau.
Potrivit reprezentantilor Ministerului Educatiei, din totalul candidatilor inscrisi la sesiunea speciala de bacalaureat, respectiv 880, s-au prezentat la examen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *