Backstreet Boys nu-i poarta pica lui Kevin

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In ciuda problemelor avute anul trecut, Backstreet Boys au revenit cu un nou single, „Inconsolable”. Cu toate acestea, in formatie inca se mai simte lipsa lui Kevin Richardson, care s-a retras din trupa in urma unei conferinte tinute pe data de 30 octombrie a anului trecut, scrie People.

Chiar daca „a fost un soc puternic” la prima vedere, declara Nick Carter, „toata lumea a inteles. Nu exista suparari si este exact cum trebuie sa fie. Am fost impreuna timp de 14 ani si nu se pune problema sa ne enervam sau sa clacam din punct de vedere emotional”.

Membrii grupului, Carter, Howie Dorough, Brian Littrell si AJ McClean, inca mai tin legatura cu Richardson, a carui sotie a nascut un baiat, Mason, in luna iulie.

„M-am intalnit cu Kevin acum cateva zile”, a declarat Dorough. „Are o aura de neimaginat si ma bucur enorm pentru el. Iar el se bucura pentru noi, de asemenea”.

„Acest album va fi cu siguranta un pic diferit pentru ca suntem numai patru, insa usa va fi mereu deschisa pentru Kevin, oricand ar vrea sa se intoarca”, a marturisit Carter.

spot_imgspot_img