Baletul ,,Print si cersetor a”, o noua premiera la Opera Comica pentru Copii

Toamna premierelor continua la Opera Comica pentru Copii cu un nou spectacol pentru cei mici. In zilele de 9, 10 si 11 noiembrie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii (OCC), prezinta premiera baletului ,,Print si Cersetor”, in regia si coregrafia lui Catalin Caracas, cu un libret de Oleg Danovski si Ionel Hristea, dupa celebrul roman al lui Mark Twain.

In Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, cei mici, insotiti de familiile lor, vor avea ocazia sa se bucure de un regal de balet, dar si sa invete lectii valoroase despre viata din minunata poveste a Printului si a Cersetorului. In luna noiembrie, spectacolul ,,Print si Cersetor” are programate 19 reprezentatii. Biletele se pot achizitiona din reteaua www.bilete.ro.

,, este o frumoasa poveste despre curiozitate, prietenie si curaj – toate trasaturi atat de specifice copilariei. Iar cand “povestitorii” sunt chiar doi copii, actiunea este si mai interesanta! Si Printul, si Cersetorul vin in fata noastra cu dorinta de a ne impartasi ceea ce stiu ei mai bine: bucuria de a schimba viata cuiva – in cazul Printului – respectiv demnitatea cu care primeste sansa oferita – in cazul Cersetorului.?Toate acestea se intampla pe scena Operei Comice pentru Copii intr-un balet spectaculos si jucaus, care capteaza atentia tuturor iubitorilor de dans. Muzica vesela, coregrafia antrenanta si scenografia deosebita ne poarta pe taramul unde visurile se implinesc, intr-unul dintre cele mai iubite balete romanesti!”, a spus Felicia Filip, directorul general al Operei Comice pentru Copii.

,,Toate spectacolele au ceva aparte, toate pornesc de la punctul 0 si cresc asemenea unui copil, iar la deschiderea cortinei te desparti de copilul pe care l-ai crescut timp de zeci de ore in sala de repetitii si mai apoi pe scena, ca sa il lasi sa-si traiasca viata, iar spectatorul sa plece cu el in suflet”, a declarat Catalin Caracas, regizorul spectacolului ,,Print si Cersetor”.

Programul ,,Micii Jurnalisti” continua cu ocazia avanpremierei si premierei spectacolului de balet ,,Print si Cersetor”.
Copii cu varsta intre 7 si 12 ani, care doresc sa experimenteze cum este sa fii jurnalist cultural, sunt invitati sa trimita, pana miercuri, 7 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *