BANCURI DE PASTE: De ce isi vopsesc oltenii de Paste masinile in rosu?

Sotul si sotia pleaca intr-o vacanta la Ierusalim. Sotia are un accident si moare.Ghidul, fiind amabil, ii explica sotului posibilitatile pentru inmormantarea sotiei :- V-ar costa 5000 de dolari sa o trimiteti acasa cu vaporul sau o puteti inmormanta aici pentru 150 de dolari.- Cred ca o sa aleg prima varianta, raspunde sotul.- De ce, doar puteti sa-i faceti o ceremonie frumoasa aici si este mai ieftin!- Acesta este locul unde un om a murit, l-au ingropat si dupa trei zile a inviat! Nu vreau sa risc.
Mielul rade de porc:- Vine Craciunul!!!!Porcusorul agresiv foarte zambaret:- Da de Paste ce faci?
A doua zi de Pasti, Stalin vine la birou. Nici nu intra bine pe usa ca primul subordonat il intampina respectuos:a?? Hristos a inviat, tovarase Stalin!Stalin zambeste, da din cap si trece mai departe. Nu trec doua minute si apare alt subordonat:a?? Hristos a inviat, tovarase Stalin!a?? Stiu, stiu, am fost deja informat!
De Pasti, Mos Nicolae cobora scarile unui bloc si se intilneste cu Iepurasul care urca:- Sa nu cumva sa faci timpenia sa intri in vorba cu baba de la etajul doi !!!
Doi politisti se intilnesc:- Ma, se apropie Pastele, ti-am cumparat un ou Kinder.Se intilnesc si a doua zi:- Ce zici, ti-a placut oul?- Ciocolata era excelenta, dar capsula am inghitit-o cam greu
Intr-o incercare disperata a vointei, un barbat hotaraste sa renunte la sex in postul Pastelui. Nu prea incantata de idee, sotia hotaraste totusi sa-l sustina.Primele doua saptamini nu a fost prea greu. Urmatoarele doua, sotia a imbracat cea mai urata camasa de noapte si a mancat usturoi inainte de a se baga in pat. Ultimele doua saptamini au fost extrem de grele, asa ca sotia l-a dat afara din dormitor, obligandu-l sa se culce pe canapea.Dimineata Pastelui veni in sfarsit. Un ciocanit se aude in usa dormitorului:Sotul: a”Ghici cine e?”Sotia: a”Stiu cine e!”Sotul: a”Ghici ce vreau?”Sotia: a”Stiu ce vrei!”Sotul: a”Ghici cu ce bat?”
I : Ce face un cal pe un camp plin de canabis?R : Paste fericit !a??
– De ce oltenii isi vopsesc de Pasti masinile in rosu?- Pentru a avea ce ciocni !
Intrebare: Stiti care este cea mai buna vopsea de oua?Raspuns: Rujul !
Un politist se duce la sectie in preajma Pastelui si-l intreaba pe capitan:- Don” capitan, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *