Barbatul care a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea a fost retinut UPDATE

UPDATE Politistii l-au retinut pe barbatul care, luni noapte, a aruncat un cocktail Molotov in curtea in care se afla sediul PSD Vrancea din Focsani, cercetarile fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau pentru savarsirea infractiunii de distrugere.
Purtatorul de cuvant al IPJ Vrancea, Paula Enache, a declarat marti ca luni noapte, in jurul orei 22.05, politistii focsaneni au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta ar fi aruncat cu o sticla ce continea o substanta inflamabila imbibata intr-un material textil, “in curtea unui imobil ce reprezinta sediul unei formatiuni politice, din municipiul Focsani”.
“In urma verificarilor efectuate, a fost identificat un barbat, de 45 de ani, banuit de savarsirea faptei. Cel in cauza a fost condus la sediul?Politiei Municipiului Focsani pentru a fi audiat, iar fata de acesta a fost luata masura retinerii pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore. Cercetarile continua sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea, in cauza fiind intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la distrugere”, a declarat Paula Enache, potrivit News.ro.

_________
Barbatul a fost prins de doua persoane care l-au observat si a fost predat politistilor, potrivit News.ro.
Luni noapte, in jurul orei 22.00, el a aruncat un cocktail …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *