Basescu a numit-o pe Ramona Manescu ministru al Transporturilor. Juramantul, la ora 15.00

de Anca SIMINA Publicat la: 26.08.2013 12:01 Ultima actualizare: 26.08.2013 14:59

Foto: Narcis Pop // Mediafax
Presedintele Traian Basescu a semnat astazi decretul de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, dupa ce interimatul de 45 de zile al lui Victor Ponta a expirat sambata. Ramona Manescu, sotia primarului sectorului 6, Rares Manescu, va putea prelua oficial portofoliul de ministru dupa depunerea juramantului, ceremonie programata la ora 15.00 la Palatrul Cotroceni.
?La ceremonie nu participa premierul Victor Ponta, seful guvernului plecand exact la ora programata pentru juramant intr-o vizita la Chisinau.

In cursul diminetii, dupa ce premierul a trimis oficial nominalizarea sa la Presedintie, Ramona Manescu si Victor Ponta au avut o intalnire la sediul Guvernului.
Cea mai mare restanta din Ministerul Transporturilor ramasa in mainile noului ministru este legata de privatizarea CFR Marfa, pentru care Guvernul s-a angajat in fata FMI. premierul evitand insa sa isi asume semnarea contractului cu compania GFR in timpul interimatului la Transporturi.
Actual europarlamentar PNL, noul ministru are 45 de zile sa demisioneze din Parlamentul European pentru a se instala in Ministerul Transporturilor cu care nu a mai avut, pana acum nicio legatura. In afara celor doua mandate de europarlamentar, Ramona Manescu a avut pana in prezent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *