Basescu denunta capcana intinsa de Ponta si Oprea presedintelui: “Cand interesul national este sa-l faci de rahat pe Iohannis”

de Cristian ANDREI Publicat la: 10.07.2015 18:10 Ultima actualizare: 10.07.2015 18:34

Fostul presedinte Traian Basescu sustine intr-o postare pe Facebook ca presedintelui Iohannis i s-a intins o capcana de Gabriel Oprea si Victor Ponta cand s-a aprobat in guvern Ordonanta de Urgenta privind majorarea salariilor demnitarilor.

In postarea intitulata “interesul national”, Traian Basescu prezinta propria versiune asupra scandalului aparut intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria pe tema Ordonantei de Urgenta privind majorarea salariilor demnitarilor.?
Basescu isi incepe postarea cu mesajul “cand interesul national este sa-l faci de rahat pe Iohannis, se procedeaza dupa cum urmeaza”, enumerand apoi sase pasi.?

“1. PM Victor Ponta ii promite, la un moment dat, lui Iohannis ca ii va rezolva dorinta cu triplarea salariului, dar asteapta un moment potrivit;
2. Se numeste in functia de PM-interimar un general care se culca si se scoala cu interesul national in gura;
3. Generalul interimar ii promite presedintelui ca-i poate satisface imediat pofta de triplare a salariului, cu conditia ca si presedintele sa sustina public acest lucru;4. Presedintele accepta jocul in timp ce interimarul il asigura ca si turcitul schiop este de acord;5. Presedintele face declaratia de sustinere a triplarii propriului salariu, interimarul interesului national emite OUG prin care se tine de cuvint, dar uita sa-i spuna parvenitului insetat de triplarea salariului ca a fost bine impachetat si introdus intr-o capcana;6. Dupa doua zile de dezbatere publica sub un pretext bine regizat, vine turcitul schiop si spune: nu mai vreau sa-ti triplez salariul, pentru ca nu-i corect fata de popor”, este teoria lui Basescu.
In zona concluziei, fostul presedinte noteaza: “si uite asa, din interes national, un papagal este lasat fara pene de i se vede tartita.Oprea, Ponta, Mihalache si Iohannis au jucat toti intr-o piesa bine regizata public, dar numai unul nu a stiut ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *