Basescu il critica pe Oprea pentru votul in cazul MRU: “Si-a tradat aliatul. E lipsa de inteligenta folosirea termenului interesul national”

de Sorina Ionasc Publicat la: 03.07.2015 11:59 Ultima actualizare: 03.07.2015 14:10

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca premierul interimar, Gabriel Oprea, i-a tradat pe cei de la PSD, in frunte cu Victor Ponta, cand vine vorba despre numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la Serviciul de Informatii Externe.

Invitat la o editie speciala Gandul LIVE, fostul presedinte Traian Basescu a criticat votul dat de uneperisti in Parlament, la momentul numirii lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE. In opinie sa, Gabriel Oprea a”si-a tradat aliatul”.
a”Nu mi s-a parut corect jocul UNPR. Nu faci jocul unui presedinte care a gresit ca si-a pus apropiati la servicii si va plati. Greseste pentru actiunile serviciilor i se vor pune in carca. Acum isi pregateste partea a doua a mandatului cand multi ii vor reprosa ca si-a pus oamenii la servicii. Daca voiai sa servesti interesul national, te bateai pentru autostrazi. daca era mort dupa interesul national te bateai sa nu piarda Romania 7 miliarde de euro. Interesul national nu trebuie folosit ca manta de vreme rea. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *