Basescu nu ar refuza postul de premier: “Eu pot face echipa cu oricine”. In momentul in care presedintele isi prezenta planul in direct la TV, s-a luat curentul in studio

de Valentina Postelnicu Publicat la: 31.03.2014 23:32 Ultima actualizare: 31.03.2014 23:39

Traian Basescu nu ar refuza functia de premier dupa ce i se termina mandatul la Cotroceni si spune ca poate “face echipa cu oricine”. Conditia sa il lase sa faca “ce trebuie”, in principal, depolitizarea insitutiilor care tin de guvern. Presedintele a facut aceste declaratii intr-o emisiune tv, avand parte de o surpriza: s-a luat curentul chiar in momentul in care isi prezenta planul. “La ideea de premier, s-a luat lumina”, a comentat el in gluma.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca ar accepta functia de premier, nefiind destul de in varsta incat sa refuze daca cineva l-ar ruga sa puna tara pe sine, ca sef al Guvernului, timp de un an, pe contract.
“Oricine poate spune ce vrea si eu sunt liber sa spun ce vreau. Cert este ca nu sunt inca destul de in varsta incat, daca cineva m-ar ruga sa pun tara pe sine, nu as face-o, un an de zile, pe contract”, a spus Basescu la B1. Intrebat cu cine se vede ar face echipa seful statului a raspuns: cu oricine.

“Eu pot face echipa cu oricine daca ma lasa sa fac ce trebuie, sa pun institutiile sa faca ce trebuie. Va asigur ca poate sa fie oricine presedinte”, a spus el.
In timpul discutiei, in studioul de televiziune a avut loc o pana de curent. Dupa publicitate, presedintele a comentat situatia, in gluma: “La ideea de premier, s-a luat lumina”, a spus acesta, razand.

?El a adaugat insa ca “nu ar face compromisuri cu un presedinte ca Ponta”, dar cu un presedinte de dreapta ar face institutiile sa mearga.
Despre Emil Boc, Basescu a spus ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *