Basescu nu i-ar da portul “papuasului” Mazare: “Vedeti un general NATO mergand sa discute cu el in Bamboo?”

de Anca SIMINA Publicat la: 27.03.2013 23:01 Ultima actualizare: 27.03.2013 23:23

Cristi Cimpoes // MEDIAFAXFOTO
Transferarea Portului Constanta de la Guvern la primaria condusa de Radu? Mazare “ar fi o mare greseala”, sustine presedintele Traian Basescu. Motivul invocat de seful statului: “unul care sta mai mult cu domnisoare dezbracate din Mamaia, cand o face pe papuasul, pe apasul”, nu ar avea suficienta credibilitate.
“Ar fi cea mai mare greseala sa se dea Portul Constanta. Domnul Radu Mazare vrea sa fie actionar majoritar. In locul lui Victor Ponta nici macar n-as discuta-o, as expedia-o”, a spus presedintele la B1, dupa ce astazi, la sfarsitul sedintei de Guvern, premierul Victor Ponta s-a declarat “in principiu de acord” cu transferul.

Cedarea pachetului de 60% din actiuni pe care Guvernul il detine ar echivala cu un minus in bugetul Transporturilor, dar si un plus consistent in conturile administratiei locale Constanta. Profitul anual al companiei este de aproximativ 10 milioane de euro.
“Legat de Portul Constanta se discuta foarte multe proiecte. Se discuta AGRI, transfer de gaz, se discuta preluarea de gaze si titei din Marea Neagra in 2018. Avem angajamentele cu NATO, angajamentele legate de retragerea tehnicii de lupta din Afganistan. Mi-e greu sa cred ca unul care sta mai mult cu domnisoare dezbracate din Mamaia, cand o face pe papuasul, pe apasul, mi-e greu sa-l vad discutand cu Exxon, cu NATO, ar spune “vedeti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *