Basescu transmite condoleante presedintelui Rusiei.

Presedintele Traian Basescu, a transmis, luni, un mesaj de condoleante presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, in urma accidentului aviatic din Kazan, in urma caruia 50 de persoane au decedat.
“Am aflat cu regret vestea despre tragicul accident produs in seara zilei de 17 noiembrie a.c. pe Aeroportul din Kazan in urma caruia 50 de cetateni ai Federatiei Ruse si-au pierdut viata. In aceste clipe de grea incercare, doresc sa transmit, in numele poporului roman, cat si al meu personal, solidaritatea noastra cu dumneavoastra si cu rudele indurerate ale victimelor”, se arata in mesajul transmis lui Vladimir Putin de catre Traian Basescu, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Seful statului transmite presedintelui Federatiei Ruse “sincere condoleante si asigurarea intregii compasiuni, fata de cetatenii Federatiei Ruse afectati de acest eveniment dramatic”.
Citeste si:?Avionul prabusit in Rusia a fost folosit trei ani de compania Blue Air. Anchetatorii au gasit cutiile negre ale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *