Basescu: “Sebastian Ghita a fost un om norocos, acum nu mai e. Eu, avand informatii despre norocul sau la castigarea licitatiilor, am ridicat problema in CSAT”

de Ana Maria Lazar Publicat la: 03.07.2015 12:18 Ultima actualizare: 03.07.2015 14:34

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Gandul live, ca Sebastian Ghita a fost un partener al lui Victor Ponta si “probabil” si unul dintre finantatorii campaniei sale.

Intrebat daca il cunoaste pe deputatul Sebastian Ghita, fostul sef al statului a spus, la Gandul live, ca crede ca a avut doua intalniri intamplatoare cu acesta, iar la intrebarea daca considera ca acesta este omul din spatele lui Victor Ponta, Basescu a raspuns: “A fost un partener al lui Victor Ponta, asta cu siguranta, si probabil si unul dintre finantatorii campaniei sale. (…) Dar nu putea duce Ghita toata campania”.
La remarca moderatorului emisiunii ca Sebastian Ghita este unul dintre castigatorii licitatiilor din domeniul IT, fostul sef al statului a spus ca in perioada in care era presedinte a ridicat aceasta problema in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii.

“Eu, avand informatii despre norocul lui Ghita la castigarea licitatiilor, sa stiti ca am ridicat problema si in CSAT de doua-trei ori. (…) a castigat licitatii si la institutii care tineau de CSAT”, a afirmat Basescu, adaugand ca mai mult de-atat nu avea ce face.
“Mai mult de-atat ce sa faci? Nu presedintele organizeaza licitatii”, a declarat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *