Basescu, lui Hasotti: Va multumesc pentru ca ati luat in serios o solicitare legitima.

Presedintele Traian Basescu i-a multumit, luni seara, lui Puiu Hasotti, la depunerea juramantului de investitura in functia de ministru al Culturii, pentru ca “a luat in serios o solicitare legitima”, referindu-se la cererea privind declaratia pe propria raspundere despre faptul ca nu a plagiat, scrie Mediafax.
“Domnule ministru Hasotti, va felicit pentru desemnarea in functie. Va multumesc pentru ca ati luat in serios o solicitare legitima”, i s-a adresat seful statului lui Hasotti.
“Va doresc in modul cel mai sincer succes. Activati intr-un minister extrem de important pentru consolidarea identitatii noastre, intr-o Europa care devine tot mai unitara, si mai legata si mai fara frontiere si succesul dumneavoastra nu poate fi decat si succesul Romaniei”, i-a mai spus Basescu ministrului Hasotti.
La ceremonia de la Cotroceni au participat presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Vasile Blaga si Roberta Anastase, consilierii prezidentiali Cristian Diaconescu, Iulian Fota si Bogdan Manoiu.
De asemenea, au fost prezenti ministrul Finantelor Publice, Florin Georgescu, ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, ministrul Justitiei, Titus Corlatean, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, precum si liderul grupului PSD de la Senat, Ilie Sarbu.
Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele prin care se ia act de demisia lui Mircea Diaconu din fruntea Ministerului Culturii si prin care senatorul PNL Puiu Hasotti este numit in functia de ministru.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca daca presedintele Traian Basescu nu il va investi luni pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *