Basescu: M-ar surprinde daca Codruta nu ar dispune supravegherea nepoteilor mei

“De ce ? Pai uitati de ce, deontologilor ! Pe 21.12.2014, dupa 44 ani si 6 luni, mi-am terminat mandatul in serviciul public si al statului. Reactia statului pe care l-am servit a fost urmatoarea: In 3 luni, la cererea Procurorului General Nitu, imi erau redeschise nu mai putin de cinci dosare penale si eram facut si inculpat intr-un dosar pentru o asa zisa amenintare urmare a unei reclamatii sustinuta de 120 parlamentari PSD, iar in alt dosar deveneam suspect pentru spalare de bani, dosar ce fusese inchis cu multi ani in urma pentru ca nu exista fapta reclamata de voiculescianul Ciuvica”, isi incepe Traian Basescu postarea.
El continua cu exemplele afirmand ca sechestrul pus pe terenul cumparat de Ioana Basescu la Nana a fost abuziv, ca fratele sau, Mircea Basescu, a fost condamnat “in urma unei inscenari odioase”, ca dosarul ginerelui sau este “masluit”, iar nepotul lui a fost trimis in judecata in urma “unei provocari ordinare”.
“Fiica, inculpata pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la spalare de bani si supusa unui regim extrem de dur de supraveghere a comunicatiilor, ambiental, filaj si provocatori echipati si instruiti de DNA. Prima consecinta a fost pierderea solicitarilor pentru lucrari notariale”, incheie Basescu seria exemplelor.
Potrivit news.ro, fostul presedinte o acuza pe Codruta Kovesi ca i-a urmarit familia in mod deliberat. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *