Basescu: PDL este un proiect inchis. Nu mai are capacitatea de regenerare interna, e dominat de aripa FSN

?Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la Realiatea TV ca, pentru el, “PDL este un proiect inchis”, sustinand ca acest partid nu mai are capacitatea de regenerare interna, este dominat de aripa FSN si exponentul acestui filon este Vasile Blaga, conform Mediafax.
“In interiorul PDL a prins filonul fesenist pe care l-am stiut intotdeauna. Vasile Blaga este exponentul acestui filon, ei sunt oamenii care au plecat din FSN si acum gandesc la fel. De asta, pentru mine, PDL este un proiect inchis si cred ca cea mai buna sansa ar fi cu partide noi”, a afirmat Traian basescu, duminica, la Realitatea Tv.
El a mai aratat ca sansa este legata de partide noi si cu oameni din generatia de 40 de ani, cum ar fi Mihai Razvan Ungureanu si Elena Udrea.
“Catalin Predoiu este, din pacate, ca si Monica Macovei, dintr-un partid care nu mai are viitor. PDL este un partid inchis care nu reuseste sa se automodeleze nici in opozitie. PDL nu mai are capacitatea de regenerare interna si a inceput sa fie dominat, dupa ce a fost indepartat si Emil Boc, sa fie dominat de aripa FSN a PDL, care a existat intotdeauna”, a mai spus seful statului.
El a mai aratat ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *