Basescu: Raspunsul lui Carmen Dan, ridicol; PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc pentru Romania

“PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania. Tara este azi aruncata in criza politica si totala decredibilizare. Premierul Mihai Tudose ii cere public ministrului internelor sa demisioneze, dar nu-si asuma solutia institutionala, corecta si constitutionala prin care sa ceara Presedintelui Romaniei revocarea ministrului. Ministrul de la interne, doamna Carmen Dan, ii raspunde public premierului ca nu demisioneaza pentru ca a fost numita de partid. Ridicol raspuns, pentru ca institutional a fost propusa pe lista guvernului de premier, votata de Parlament si numita prin decret de Presedintele Romaniei urmare a depunerii juramantului. Asa scrie in Constitutie”, scrie Basescu intr-o postare intitulata “Romania sfasiata de hienele din PSD”.
El sustine ca pe fondul acestei dispute, “Constitutia Romaniei este facuta pulbere, iar statul roman se face tandari, aratand ca un stat fara reguli de guvernare, cu un premier fara autoritate asupra membrilor guvernului, cu un guvern impartit pe gasti”.
Conform lui Basescu, dupa episodul Grindeanu, la doar cateva luni, “PSD-ul lui Dragnea da o noua proba ca este incapabil pentru guvernare”.
“Oricum, si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *