Bataie cu bate si rangi la Spitajul Judetean Targoviste.

Mai multe persoane inarmate cu bate si rangi au intrat in Spitalul Judetean Targoviste pentru a se razbuna pe un tanar adus la spital pentru ingrijiri, dupa un scandal care a avut loc inainte intr-o discoteca, in urma scandalului o asistenta fiind agresata si cateva geamuri si o usa fiind sparte.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Dambovita, in urma altercatiei, mai multe geamuri si o usa de la spital au fost sparte, intreaga scena fiind surprinsa de camerele de supraveghere, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Din primele cercetari ale politstilor a reiesit ca intreg scandalul a pornit initial intr-o discoteca din comuna Dragodana intre doi tineri, unul de 17 ani, din Gaesti, si altul de 25 de ani, din Targoviste. Ambii au ajuns la spital pentru a primii ingrijiri medicale. Cel de 17 ani la spitalul din Gaesti, iar celalalt la spitalul din Targoviste”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, comisarul Mihaela Savu.
La doar doua ore de la primul scandal, rudele si prietenii tanarului de 17 ani au venit inarmati la Targoviste pentru a se razbuna, provocand un alt scandal chiar in incinta Uniitatii de Primire Urgente, in urma caruia si o asistenta a fost lovita.
“S-a prezentat un pacient cu plagi taiate, iar la doua ore au aparut altii implicati in conflict si l-au agresat pe cel aflat la tratament, un tanar de 25 de ani, o infirmiera a fost luata ostateca si pusa in fata agresorului, nu a fost lovita, dar este in stare de soc. La toate spitalele este asa, nu avem decat un portar, care nu este personal de paza este un portar care nu poate interveni, numai jandarmii pot interveni in astfel de situatii”, a declarat directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste, dr Carmen Marcu.
Directorul a afirmat ca nu este primul incident care are loc in aceasta unitate medicala.
“Suntem tot timpul expusi in fata unor astfel de evenimente, nu este prima oara cand personalul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *