Baterii- Lux.ro- Accesorii baie care fac intotdeauna diferenta

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Chiar daca suntem posesorii unor bai cu dimensiuni reduse sau generoase, fiecare dintre noi dorim sa avem in aceasta incapere obiecte practice dar care sa nu stirbeasca din frumusetea spatiului. Pentru a schimba infatisarea baii, alegerea corecta a anumitor accesorii baie reprezinta cheia catre o armonie estetica garantata.

Cand spunem accesorii pentru baie ne referim mai exact la diferite modele de suporturi pentru prosoape, pahare sau cosmetice, rafturi pentru produse si lotiuni, perii, etajere, polite, dispensere pentru sapun si multe altele pe care le puteti gasi in oferta Criotech Consulting Srl .

Fiecare element, indiferent cat de lipsit de importanta poate parea la prima vedere, detine un rol esential in rezultatul final.
Baia reprezinta unul dintre cele mai des utilizate spatii dintr- o casa, fie ca este frecventata de cei care locuiesc acolo, fie ca ne referim la oaspeti, iar aceasta trebuie sa fie practica si complet utilata. Cum ne raportam frecvent la parerile si impresiile persoanelor care ne viziteaza casa, trebuie de asemenea sa ne asiguram ca pe langa a fi functionala, baia noastra este in acelasi timp mobilata cu stil.
Aici isi intra in rol accesoriile de baie care completeaza designul acestei incaperi.

Micile detalii chiar fac diferenta?

Raspunsul este fara urma de indoiala unul afirmativ. Poti oricand schimba aspectul baii tale doar jongland cu cateva accesorii. Poti opta pentru o perdea de dus colorata, covorase de baie in aceeasi nuanta sau in contrast.
Pentru marea majoritatea dintre noi, baia reprezinta de cele mai multe ori un spatiu mai mic si mai ingust decat celelalte incaperi ale casei, de aceea este important sa ii sporim ideea de spatialitate, sa realizam un decor corect, intr- un stil propriu si folosindu- ne de cateva detalii ce ne ilustreaza personalitatea.
Atunci cand discutam despre spatialitatea unei bai ne referim la o cromatica in tonuri neutre de alb, bej, crem, gri deschis, la un iluminat adecvat care sa puna in valoare intregul spatiu al camerei si la mobilierul si accesoriile pentru baie care ne folosesc in depozitarea obiectelor pe care le utilizam aici.

Pentru ca vorbim despre un spatiu restrans ca suprafata este foarte important sa pastram in permanenta ordinea si sa avem o foarte buna capacitate de organizare a lucrurilor. In aceasta situatie trebuie sa acordam o atentie sporita solutiilor de depozitare. In baie avem nevoie de o multitudine de obiecte si produse, care mai de care mai diverse: de la textile precum prosoape de baie sau halate, la cosmetice, detergenti, balsam, produse de curatat, produse de igiena personala. Etajerele si politele se vor dovedi ideale in aceste cazuri.
Pe www.baterii- lux. ro vei gasi accesorii baie care se vor adapta fiecarei cerinte.

Indiferent de stilul pe care ti- l doresti in baia ta, ca este vorba despre unul minimalist, cu tenta moderna, predominand nuantele foarte deschise si accesorii deloc numeroase sau, dimpotriva, daca mergi pe un stil rustic sau vintage, cu elemente specifice si obiecte de decor caracteristice, Criotech Consulting Srl iti pune la dispozitie o gama variata de accesorii pentru baie practice, cu un design estetic deosebit, ce iti vor oferi confortul maxim de care ai nevoie.

Reprezentantii Baterii- Lux.ro iti stau la dispozitie de luni pana vineri, intre 09.00 si 16.00, telefonic la numerele: – 0721 482 872 si 0732 283 744, sau pe mail, la adresele: office@baterii-lux.ro si vanzari@baterii-lux.ro .

spot_imgspot_img