Bazar in prag de Craciun la Ceainaria Serendipity

Bazar in prag de Craciun la Ceainaria Serendipity

Bucuresti, 30.11 : Duminica, 5 decembrie, incepand cu ora 11:00, Ceainaria Serendipity va invita sa intrați in atmosfera sarbatorilor de iarna si sa il ajutați pe Moș Craciun sa aleaga cadouri pentru cei dragi. Veți avea ocazia sa cumparați cadouri speciale, confecționate manual și sa savurați un ceai parfumat.

Bazarul de Craciun de la Ceainaria Serendipity este dedicat celor care iși doresc sa puna sub brad cadouri originale, evitand aglomerația marilor magazine și a produselor de serie. Anul acesta, la cea de-a treia ediție a evenimentului, veți putea alege dintr-un numar mare de podoabe, accesorii și decorațiuni, create cu suflet de tineri artiști.

Intrarea este libera la Bazarul de Craciun de la Ceainaria Serendipity. Numai in ziua bazarului vom avea un preț special pentru ceaiurile calde și aromate, care sa va invaluie in amintiri din vremea copilariei. Cum Craciunul inseamna nu numai cadouri, ci și cele mai placute suprize, va invitam sa participați la tombola magica, in urma careia puteți caștiga multe daruri din tolba plina a lui Mos Craciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *