Bebelusii, taxati la concertul Violetta. Ce reguli stricte impun organizatorii

Parintii care vor sa mearga, miercuri, la concertul Violetta Live, alaturi de bebelusii lor, vor trebui sa le cumpere bilete din aceeasi categorie. Organizatorii impun mai multe reguli stricte de conduita.
“Pezenta bebelusilor nu este recomandata din cauza zgomotului foarte puternic, daca parintii aleg totusi sa vina la concert alaturi de acestia, o vor face pe propria raspundere, accesul celor mici fiind posibil numai in baza unui bilet valid”, au transmis reprezentantii Emagic, intr-un anunt postat pe site-ul oficial.
Accesul in incinta Pietei Constitutiei
Concertul Violetta Live este programat sa inceapa la ora 19:30, dar accesul in incinta Pietei Constitutiei se va face incepand cu ora 16:30, fie dinspre Academie (Calea 13 Septembrie), pentru sectoarele C1-1, C1-2, C1-3, C2-1, C2-2, C2-3, C3-1, C3-2, C4-1, C5-1, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, fie dinspre statia de metrou Izvor (Piata Natiunile Unite) pentru sectoarele C1-3, C1-4, C1-5, C2-3, C2-4, C2-5, C3-3, C3-4, C4-2, C5-2, O, P, Q, R, S, T, U, V, X, Y, Z.
Citeste si:?Incepe numaratoare inversa pentru concertul Violetta Live. Cat au platit parintii pentru bilete
Accesul pentru posesorii de pachete speciale VIP (Meet & Greet, Gold si Silver) se va face numai prin dreptul culoarelor speciale marcate corespunzator de la fiecare dintre cele doua intrari.?
Ce obiecte sunt interzise la concertul Violetta Live
In zona de concert nu va fi permis accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice marime, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, animale de companie, bagaje voluminoase, umbrele, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.
In caz de ploaie, pentru ca evenimentul se desfasoara in aer liber, organizatorii recomanda spectatorilor sa foloseasca pelerine de ploaie.
Mancarea si bauturile, cumparate cu jetoane la Violetta Live
In incinta Pietei Constitutiei vor fi comercializate bauturi racoritoare, apa si gustari. Nu vor fi comercializate bauturi alcoolice si nici bere fara alcool. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achizitionate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.
Citeste si:?Restrictii de circulatie in Capitala, pentru concertul Violetta Live
In cazul in care nu le utilizeata pe durata concertului, spectatorii vor trebui sa returneze jetoanele in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 21:45, fie pana pe 30 septembrie 2015, prin trimiterea unui email la adresa office@eventjobs.ro.
La locatie vor fi amenajate puncte de merchandise oficial Violetta, unde se va putea plati cu numerar sau card.
Reguli pentru copiii cu varste sub 14 ani, la concertul Violetta Live
Minorii cu varsta sub 14 ani pot participa la eveniment doar insotiti de parinti sau de un adult tutore. O persoana cu bilet intr-o anumita categorie de pret nu va avea acces la locurile dintr-o categorie superioara sau inferioara de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *