Becali: “Eu vreau sa vand tot”. Finantatorul FC Steaua anunta cand instraineaza echipa

de Adrian Tone – Mediafax Publicat la: 18.09.2015 12:59 Ultima actualizare: 18.09.2015 13:00

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca de-a lungul timpului a platit taxe si impozite mai mari decat celelalte competitoare din Liga I la un loc, precizand ca nu se poate vorbi despre evaziune la gruparea bucuresteana.

“Eu vreau sa vand tot. Poate Steaua o sa o tin daca o sa castig bani. Poate. La Steaua renunt daca primesc bani. Eu nu mai am nevoie de belele. La Steaua am platit in fiecare an taxe si impozite cat platesc celelalte 17 la un loc. Sa nu piarda timpul cu evaziune la Steaua ca nu gasesc. La Steaua nu e joaca, vine luna si pac trebuie sa dau 700.000”, a declarat oficialul stelist.
Gigi Becali a afirmat ca dupa iesirea din inchisoare a lui Mihai Stoica si Gheorghe Popescu ii va angaja la Steaua ca sfatuitori ai sai, chiar daca hotararea judecatoreasca le interzice sa activeze in fotbal pentru un anumit timp: “Hotararea lor judecatoreasca spune ca nu au voie sa reprezinte un club. Ei nu vor stampila, nu vor semna, ei vor fi sfatuitori, si Gheorghiosor si Argaseala vor executa. Ii iau sfatuitorii mei”.

Referitor la viitorul formatiei Steaua, Becali a afirmat ca va mai investi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *